Half mei : Mijn irrigatiesysteem is aangekocht en er is compost in mijn tunnel

0 Shares

Half mei : Mijn irrigatiesysteem is aangekocht en er is compost in mijn tunnel

Dag Moestuinvrienden, ik ploeg verder aan een geniet-moestuin.  In de vorige artikels op de site kun je lezen dat ik een aantal zaken moet doen om mijn leven beter te organiseren.  Nu ik papa geworden ben en een tweede kindje onderweg is moet ik mijn hobby’s anders gaan aanpakken.  Mijn moestuintunnel is al verplaatst, zo kunnen de meisjes straks spelen in de tuin.  De voorbije twee weken zette ik nog twee grote stappen.  Ik heb compost besteld via Moestuinweetjes.com en heb die samen met mijn vrouw Stefanie en mijn vader uitgevoerd in mijn moestuin.  Ik ben ook een irrigatiesysteem gaan bekijken.  Het was zo fantastisch en zag er zo degelijk uit dat ik het dan meteen ook besteld heb.  Het is te zeggen, ik heb er 36 besteld in 5 formaten zodat die ook op onze webwinkel kan aangekocht worden.  Hierover later meer.  Beginnen doe ik met een overzicht van de kweekartikels artikels die jullie kunnen helpen in de moestuin.

Ik schrijf niet zoveel inhoud meer

Het zal jullie al wel opgevallen zijn dat ik niet zoveel inhoud meer schrijf.  Over de belangrijkste groenten bestaat een kweekgids.  In mijn nieuwsbrieven concentreer ik mij dus naast de 100% anti-vergeet moestuinchecklist eerder op het schrijven over mijn belevingen als moestuinier.  Hoe ik het probeer klaar te spelen om ondanks twee jobs, veel hobby’s en het vaderschap zelf mijn groenten probeer te kweken.  Ik vind het leuk schrijven, zo.

Om jullie toch wat inhoud te bieden over de moestuin, lijst ik hier mijn kweekgidsen op :

Bladgewassen

Koolgewassen

Peulgewassen

Wortelgewassen

Vruchtgewassen

Overige gewassen :

Kruiden

Mijn irrigatiesysteem en compost in mijn tunnel

Hier ga ik twee filmpjes laten spreken, veel kijkplezier :

Groetjes Tom

 

0 Shares
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.