8 reacties op “Moestuin Quiz april 2018 : Wat weet jij over de moestuin ? Test je kennis !

  1. Carine Coppens zegt:

    Lap, nu heb ik die kwis al twee keer gedaan en eerst had ik 13 en dan 15 op 20; eigenlijk wil ik de juiste antwoorden wel weten, dan zou ik tenminste iets bijleren…

  2. Ghislain Leroy zegt:

    17/20… een paar onverklaarbare foutjes waarop ik nog even moet doordenken… veel dingen zijn evident… maar niet voor mensen welke nooit met een moestuin in contact kwamen… vroeger in de buurt toen we klein waren had iedereen er een…. als tiener gingen we afkijken bij de buren…. ah, ze doen dit of dat… allez wij nu ook.. en ons vader was de grootste leermeester…. niet dat die alles kon, wat ik durf gerust zeggen dat ik nu verder sta dan hij ooit stond in de moestuin…. maar nu hebben wij internet en ervaringen van talloze “onbekenden” waarmee wij communiceren…. ook de mogelijkheden van zaden en gerief aan te kopen zijn op deze wijze ongelooflijk toegenomen… vroeger hingen wij af van de dorpswinkel of de plaatselijke markt en een cataloog van “Gonthier”.. wie kent deze nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke 2 weken een schop onder je moestuinkont ?

Schrijf je in voor de 100% anti-vergeet moestuin checklist