Moestuinweetjes App testen ? Samen veranderen we de wereld m² per m²

Moestuinweejes App testen
156 Shares

Dag Moestuinvrienden,

Testte je ook al een paar moestuin apps die ver onder de verwachtingen bleven?  Moestuinweetjes ontwikkelt momenteel dé moestuin app die alles moet bevatten wat een moestuinier nodig heeft.  De app staat nog in zijn kinderschoenen maar toch wil ik nu al je mening.

Wil je mee de Moestuinweetjes App testen?  Laat dan hier onder je gegevens achter, ik mail je alle details.  Groeten, Tom

ps : Ik stuur je uiteraard geen spam.

156 Shares
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

4 reacties op “Moestuinweetjes App testen ? Samen veranderen we de wereld m² per m²

  1. marion zegt:

    Goedemorgen Tom,
    Het heeft even gekost voor dat ik een ww had ( ik vergat de map ongewenste mail steeds te checken) maar nu ben ik op de site. Vraag is nu ik wil graag je app testen alleen hoe krijg ik die op mijn I pad? Ik hoor graag van je

    Groeten
    Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang GRATIS mijn Ebook
'Mijn biologische moestuin'