Tweewekelijkse 100% anti-vergeet moestuin checklist

Moestuin checklist
568 Shares

niets meer vergeten

GRATIS TWEEWEKELIJKSE 100% ANTI-VERGEET CHECKLIST 

Heb je ook soms het vergeet syndroom tijdens je moestuinseizoen ?

Ik heb tijdens het jaar kwalijke gewoonte om al eens iets te vergeten. Dan denk ik in juni : “Ja, hoor, ik ben de winterprei vergeten”. Vorig jaar ben ik er ook in geslaagd om spruitjes te vergeten zaaien.

Om mezelf te verplichten om goed na te denken over mijn teelten zou ik je om de 2 weken een mail willen sturen met mijn moestuinplannen, een soort checklist. Wees gerust ik zal je niet spammen met reclame, daar heb ik zelf een hekel aan.

Dus jij krijgt om de twee weken up-to-date over de moestuin en ik vermijd dat ik iets vergeet, lijkt me een win-win situatie.

Lijkt het je wel iets, vul hieronder je voornaam en je email in en samen gaan we voor ‘niets vergeten’ in 2018.

niets meer vergeten

568 Shares
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

4 reacties op “Tweewekelijkse 100% anti-vergeet moestuin checklist

  1. Kristof Tack zegt:

    Hey Tom,langs deze weg eens laten weten dat ik heel veel geleerd heb via uw you tube video’s.(vorig jaar begonnen met moestuin).intussen ook serre geïnstalleerd. Ent kriebelt al voor nieuw seizoen.bedankt en doe zo voort.respect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moestuinweetjes webwinkel Sluiten

Elke 2 weken een schop onder je moestuinkont ?

Schrijf je in voor de 100% anti-vergeet moestuin checklist