Wedstrijd Biologisch pootgoed : 5 pakketten ui, sjalot, look, aardappel

Wedstrijd Biologisch pootgoed

Waarom een wedstrijd ?

Moestuinweetjes heeft als motto 'Iedereen aan de moestuin', liefst een ecologische moestuin.  Met een deel van de winst die uit de webwinkel voortvloeit willen we mensen stimuleren om een moestuin te starten. Het is leuk, sociaal en gezond.  Eerder steunde Moestuinweetjes al schoolproject 'Vissenmoestuin' van GO K@meleon in Leopoldsburg en deelden we in Antwerpen aan alle kindjes zakjes zaad uit op Ecodroom.  Nu willen we ook de likers van de Facebook pagina 'Moestuinweetjes' in de knolletjes zetten met de Wedstrijd 'Biologisch pootgoed'.

Wat kun je winnen ?
    

5 mensen winnen een pakket biologisch pootgoed met :

  • 250 gram plantajuin / plantui naar keuze
  • 250 gram plantSjalot naar keuze
  • 500 gram plantaardappel naar keuze
  • 2 bolletjes plantlook Plantlook Flavor (Italië)

(klik op de afbeeldingen of links voor meer info over de producten)

Hoe kun je deelnemen?

Deelnemen gebeurt in drie stappen :

1. Like de FacEbook pagina van Moestuinweetjes.   Als je dit al deed, ga naar stap 2

2. Schrijf je in hieronder in op de nieuwsbrief van Moestuinweetjes

E-mailadres:
Gemeente:

 

3. Schrijf onderaan dit bericht een reactie en waag een gokje op de volgende vraag :  Hoeveel bezoekers zal deze wedstrijdpagina tellen op het ogenblik van lancering tot vrijdagavond 23 januari om 23u59min59sec ( volgens Google Analytics).  Het reactievenster staat onderaan dit bericht en ziet er als volgt uit :

reactievenster

lukt het niet om een reactie te plaatsen, mail dan naar [email protected] je antwoord.

De winnaars

De winnaars worden op zaterdag bekend gemaakt op de Facebook pagina van Moestuinweetjes en via email gecontacteerd in het weekend van 23 en 24 januari, de prijzen worden opgestuurd in de tweede helft van februari, ruim op tijd om te planten.  Hopelijk zijn de verliezers niet té ontgoocheld en bestellen ze alsnog kun pootgoed, zaai- en plantmateriaal in de webwinkel van Moestuinweetjes.  Bedankt om deel te nemen en deel ons motto 'Iedereen aan de moestuin !".

Andere moestuinliefhebbers lazen ook

arrow