Blij dat je op de Moestuinweetjes website je informatie komt halen.

We doen ons best om in te spelen op je noden.

Hieronder kan je ons een bericht sturen en ook onze klantendienst contacteren.

Veel lees, leer en winkelplezier!

het Moestuinweetjes.com team

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verstuur

Je mailgegevens worden enkel gebruikt om je info over de moestuin te sturen, spammen of knoeien met je gegevens doen we nooit.

16 reacties op “Contacteer ons

 1. Deborah De Baets zegt:

  Beste,

  Ik heb gisteren deze trays ontvangen, bedankt daarvoor! Bestelling 20277
  Maar nu blijkt dat de gaten van de trays te klein zijn voor mijn ‘project, ik wilde er graag bekers in vast zetten, maar deze bekers worden breder naar boven toe waardoor deze niet in de gaten van de trays passen. Kan ik deze trays terug retour zenden?
  Hebben jullie eventueel trays van gaten met een diameter tussen 6 en 7cm?

  Met vriendelijke groet,
  Deborah De Baets

  Bestelling #20277

 2. van acker jozef zegt:

  Hallo, ik heb een vraagje:
  1) ik heb een sunblaster lamp gekocht van 120 cm, daar zit een kabel bij om 2 lampen aan elkaar te verbinden, maar de armatuur heeft maar 1 aansluiting hoe kan je dan een tweede lamp aansluiten en koppelen want je moet toch minstens 1 lamp met 2 aansluitingen hebben, 1 om te koppelen en 1 om naar de kabel met schakelaar op een stopkontact aan te sluiten?

  2) Ik heb de vitopod 100 watt gekocht zonder de lampen, moest ik nu toch de lampen van 90 watt bestellen hebben die dan de nodige aansluitingn zoals uitgelegd hierboven?

  • Tom Deseyn zegt:

   Dag Jozef, kun je aan de andere kant geen klepje verwijderen ? Ik kijk het in de winkel na, morgen. Ik heb enkel de 60 en 90 hier thuis. Daar kun je je perfect aan beide zijden je kabels aansluiten en heb je een aanduiding input (ingang) en output (uitgang).
   Kijk je nog eens voor dat klepje aan de ene kant.
   Grts Tom

 3. van acker jozef zegt:

  Dag Tom, ik heb nog eens gekeken en ik zie aan de andere kant wel de vorm van een aansluiting maar ik weet niet of ik op een of andere manier iets kan of mag verwijderen. Ik denk er nog over om 2 lampen van 90 cm bij te kopen om op die vitopod te plaatsen. of anders een tweede lamp van 120 cm te kopen, als ik dat probleem kan oplossen.

 4. jozef.van.acker zegt:

  Dag tom, ik zie inderdaad de woorden input en output staan dus dan zou ik toch dat plaatje er moeten kunnen uitklikken op een of andere manier…

  Dank u om dat na te kijken voor me!!

  • Tom Deseyn zegt:

   Dag Jozef,
   Je moet inderdaad het plaatje verwijderen en het verbindingskabeltje in de output van de eerste lamp verbinden met de input van de tweede lamp. Zo kun je tot 8 lampen aan elkaar verbinden.
   Boven je Vitopod zou ik minimum twee lampen voorzien. Een extra 120 cm is ideaal. Die kun je dan verbinden met de lamp die je al hebt. Voor als het te druk wordt in de Vitopod gebruik in die Sunblaster lampen ook nog gemonteerd in een oude boekenkast. Ook de gewassen als sla (die geen 28°C nodig hebben) zet ik buiten de propagator onder de Sunblasters. Als je de lampen op je Vitopod wil monteren heb je wel nog een lampen ondersteuningskit nodig, tenzij je zelf iets in elkaar knutselt. https://www.moestuinweetjes.com/?post_type=product&p=18354&preview=true
   Veel plezier met je aankoop,
   Tom

   • jozef.van.acker zegt:

    Dank u Tom, nog een vraagje: bij die lamp (120 cm) zat een kabel met een engelse aansluiting voor het stopkontact, ik weet niet of dat bij de andere lampen ook zo is, gelukkig zat bij de Vitopod zelf een kabel met de juiste aansluiting. Ik denk dat je dat ook eens moet nakijken in de winkel. Ik heb in ieder geval een aangename winkelervaring met moestuinweetjes!!!

 5. Feldmann zegt:

  Beste,
  Ik begrijp dat ik alleen ‘openbaar’ een vraag kan stellen? Het telefoonnummer waarop ik heb gebeld lijkt niet te werken? Ik zou graag een woelvork willen bestellen. Ik kan op uw site echter niets terugvinden over de bezorging (leveringstijd, welke bezorgdienst, wat als er niemand thuis is etc.). Ik ben woonachtig in Nederland. Graag uw reactie. Vriendelijke groet, M.

  • Tom Deseyn zegt:

   Beste M,
   In het weekend is het nummer niet steeds bereikbaar maar ik antwoord graag hier op je vraag. De woelvorken zijn net als alles die op onze site staat meteen leverbaar. We versturen alles met Bpost en voor Nederland geldt een leveringstijd van 1 à 2 werkdagen. In Nederland wordt je pakje hoogstwaarschijnlijk geleverd door Dpd. Dit is afhankelijk van de keuze die Bpost maakt voor jouw regio. We hebben heel positieve ervaringen met leveringen in Nederland en 100den tevreden klanten.
   Hopelijk mogen we je bestelling tegemoet zien.
   Beste groeten, Tom

 6. Marja zegt:

  Ik heb via bol.com gisteren een propagator van jullie ontvangen. De bijbehorende instructies zijn in het Engels en zijn me totaal niet duidelijk. Hoe moet ik de 2 lampen ( 2 verbindingsdraadjes en 2 snoeren om in te stekkeren) koppelen terwijl elke lamp slechts 1 instekkermogelijkheid heeft?
  Hoe moet de thermoset worden gekoppeld aan de propagator?
  En is er een mogelijkheid om de lampen steviger aan de propagator met de bijgeleverde klemmetjes (waar zijn ze anders voor en hoe dien je ze te gebruiken? te bevestigen.
  Zonder duidelijke instructies begrijp ik er niet veel van en zal ik genoodzaakt zijn om alles te retourneren. Dat vind ik heel jammer. Dus graag een goede duidelijke beschrijving of installatievideo, liefst naar mijn emailadres, zodat ik snel aan de gang kan.

  • Tom Deseyn zegt:

   Zoals net gemaild :

   Hoi Marja

   Bij deze een woordje uitleg voor het gebruik van je propagator.

   De lampen sluit je als volgt aan:
   1. De stekker die uit de muur komt, stop je in de INPUT van lamp 1.
   2. Aan de andere zijde van de lamp kan je een klepje losmaken waar je het kleine kabeltje kan instoppen (OUTPUT)
   3. Met het kleine kabeltje ga je naar INPUT van lamp 2.
   4. De lampen leg je in de uitsparingen in het deksel.
   5. De beugeltjes en vijsjes die bij de lampen zitten, heb je niet nodig tenzij je de lampen ooit ergens op wil monteren.

   De thermoset:
   1. Hier hangen 2kabels. Een met een stekker, een met een stopcontact .
   2. De stekker stop je op het stroomnetwerk.
   3. de stekker die uit zwarte kweekbak komt, stop je in het stopcontact die aan de thermoset zit.

   De handleiding is inderdaad niet 100% duidelijk. We werken volop aan een Nederlandstalige versie.
   Hopelijk kun je met deze instructies aan de slag. Mocht je toch nog problemen of vragen hebben, dan mag je me altijd mailen.

   Met vriendelijke groeten

   Tom

 7. Koen Jolling zegt:

  Beste,

  Graag wou ik even informeren ivm mijn bestelling van 9 maart.
  Ik heb hiervan alles ontvangen, behalve Mierrun 50 m2.
  Heeft u enig idee wanneer ik dat product zal ontvangen?
  Alvast bedankt.

  Mvg,
  Koen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *